Meidän liiketoimintamme

Les Mills on maailman johtava ryhmäliikuntapalveluiden tuottaja, joka on jakanut liikunnan iloa ja inspiraatiota jo 50 vuoden ajan. Maailman laajuisesti Les Mills toimii yli 20 000 liikuntakeskuksen yhteistyökumppanina ja on kouluttanut yli 140 000 ohjaajaa.

Les Mills haluaa pysyä edellä trendejä liikuntakeskuksien liiketoiminnan kehityksessä ja auttaa yhteistyökumppaneitaan tekemään tervettä liiketoimintaa saaden nykyiset ja tulevat asiakkaat sitoutumaan liikuntaan ja itse keskukseen. Liikunta-ala uudistuu aina vain kiihtyvään tahtiin. Muutoksessa on tärkeää tietää mitä kuluttajat todella haluavat.

Yksi tapa pysyä edellä trendejä ja reagoida muutoksiin ajoissa, ovat liikunta-alan tutkimukset, joilla kartoitetaan asiakkaiden toiveita.
Les Mills teetti vuonna 2019 tähän asti maailman suurimman kuluttajatutkimuksen asiakkaidensa liikuntatottumuksista ja -mieltymyksistä. Tutkimus toteutettiin 22 maassa, Suomi mukaan lukien. Les Mills tukee yhteistyökumppaneitaan jakamalla ajankohtaista tutkimusdataa ja tietoa liikunta-alalta mm. ilmaisten webinaarien kautta. Tarkemmat tiedot webinaarien aikatauluista ja sisällöstä löydät osoitteesta: 
https://www.lesmills.com/nordic/clubs-and-facilities/seminars-webinars/

Les mills kumppanuus

  • Keskuksellesi räätälöity ryhmäliikunta
  • Rockstar-ohjaajia, jotka ohjaavat hauskoja, turvallisia ja todistetusti tehokkaita tunteja
  • Uudet musiikit, koreografiat ja markkinointimateriaalit joka kolmas kuukausi
  • Jatkuva tuki omistautuneelta Asiakkuuspäälliköltä, sekä alan tutkimuksia ja jatkuvaa koulutusta
  • Tieteellisesti todistetut tutkijoiden, lääkärien ja urheilutieteilijöiden kehittämät ohjelmat
  • Asiakkaita motivoiva ja kannustava keskuksen palveluiden ympärille integroitu Virtual ja Online -liikuntapalvelu

Kysy lisää!

nordic@lesmills.com
www.lesmills.com/nordic