Asiaa Virtual Ohjelmista ja niiden vaikutuksesta Liikuntakeskuksen Liiketoimintaan

Suurimmassa osassa Liikuntakeskuksia ollaan herättelemässä Live ryhmäliikuntaa uuteen nousuun pandemian jäljiltä. Online treenit ovat saavuttaneet loistavan vastaanoton asiakkaiden keskuudessa ja nyt fokusoidaan siihen, miten heidät saadaan ohjattua takaisin Live tunneille turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Yksi ratkaisu on tarjota keskuksessa Virtual ohjelmia, joiden avulla on helppo jakaa asiakkaat pienempiin ryhmiin, mihin aikaan tahansa, eikä keskuksen salit ammota tyhjänä offpeak- aikoihin, eivätkä toisaalta ole liian täynnä peak-aikoihin. Les Mills Asiakkuusvastaava Saara Tuominen kertoo webinaari tallenteessa faktaa Virtual- ohjelmista. Tallenteen kesto on 8 minuuttia ja mukaan pääset tästä: https://attendee.gotowebinar.com/recording/42088612500417794

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>